Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silgi kaybetmek

Rüyada silgi kaybetmek

Rüyada silgi kaybetmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, gün sayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada silgi kaybetmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada silgi kaybetmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada silgi almak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Rüyada kırtasiyeden silgi almak rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine alamet eder.

Rüyada silgiyle silmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, bütçesinin küçüleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalettir.

Rüyada bir sürü silgi görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, daima afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada kalem silgi görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına işarettir.

Rüyada kalem ve silgi görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil silgi görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments