Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı polisler görmek

Rüyada silahlı polisler görmek

Rüyada silahlı polisler görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, zor zamanların geride kalacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı polisler gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı geliştirebilir veya daha çok sosyalleşebilirsiniz.

Rüyada polisin elinde silah görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis silahı görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada polise silah sıkmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla polise yakalanmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı polisler görmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada silahlı polis görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada polis silah görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada polise silah yakalatmak yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments