Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisin elinde silah görmek

Rüyada polisin elinde silah görmek

Rüyada polisin elinde silah görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her zaman neşeli olacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polisin elinde silah gördüyseniz:

  • Çok iyi bir iş teklifi almanız ya da bozuk giden ilişkilerinizi düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada polisin elinde silah görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Rüyada polise silah sıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polisten silah saklamak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada silah ve polis görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada polis silahı görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise silah yakalatmak maddi güç sahibi olacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah polis görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine yorulur.

Rüyada polisten silah almak yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments