Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla polise yakalanmak

Rüyada silahla polise yakalanmak

Rüyada silahla polise yakalanmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada silahla polise yakalanmak gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada polise silah yakalatmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla polise yakalanmak küslerin barışacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada polis tarafından yakalanmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada polislere yakalanmak yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada polise yakalandığını görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalet eder.

Rüyada polise tabanca yakalatmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polise esrar yakalatmak hayırlı işlere girileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis yakalanmak içindeki sıkıntıların gideceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments