Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis silah görmek

Rüyada polis silah görmek

Rüyada polis silah görmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, iç sıkıntınızın azalacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulur.

Rüyada polis silah gördüyseniz:

  • Hayatınızda hareket arıyorsunuz.

Rüyada polisten silah saklamak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis silah görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada polisten silah almak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis ve silah görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada silah polis görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada polisin elinde silah görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada polise silah yakalatmak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, zafer elde edileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına tabir olunur.

Rüyada polise silah sıkmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments