Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis silahı görmek

Rüyada polis silahı görmek

Rüyada polis silahı görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis silahı gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Rüyada polise silah vermek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, zor günlerin biteceğine, şansın açılacağına alamet eder.

Rüyada polis silahı görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada silahlı polis görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret eder.

Rüyada polisten silah almak kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada polisten silah saklamak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine işarettir.

Rüyada silah polis görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada silahlı polisler görmek sorunların aşılacağına, iş hayatında başarılı olmaya, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına delalettir.

Rüyada polise silah yakalatmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments