Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise silah yakalatmak

Rüyada polise silah yakalatmak

Rüyada polise silah yakalatmak güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, çok sağlıklı olunacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada polise silah yakalatmak gördüyseniz:

  • Diğerleri ne yaptığınızı anlamasada siz hedefinize doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada polise silah yakalatmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla polise yakalanmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, mutluluğunun artacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada polise tabanca yakalatmak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulur.

Rüyada polise yakalandığını görmek zahmete ve çileye düşeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla polise yakalanmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada polis tarafından yakalanmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada polise esrar yakalatmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, gönül sızılarının dineceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada trafik polisine yakalanmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments