Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı polis görmek

Rüyada silahlı polis görmek

Rüyada silahlı polis görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, bereketin artacağına işarettir.

Rüyada silahlı polis gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına güvenmeniz durumunda yanlış bilgilendirilebilirsiniz.

Rüyada silahla polise yakalanmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada polis silahı görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis ve silah görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine yorulur.

Rüyada polise silah yakalatmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulur.

Rüyada silah polis görmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada polisten silah saklamak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı polis görmek zararların üst üste geleceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada silahlı polisler görmek yol göstereceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments