Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise silah sıkmak

Rüyada polise silah sıkmak

Rüyada polise silah sıkmak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, vefa göstereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, yollarını ayıracağına alamet eder.

Rüyada polise silah sıkmak gördüyseniz:

  • Sadece konuyla ilgili kişileri doğru yönlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada polise silah sıkmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada karşılıklı silah sıkmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, azalacağına, ömür boyu başarılı olacağına inanılır.

Rüyada silahla havaya sıkmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayırlı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine silah sıkmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada ayağına silah sıkmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak hem de sevdiklerinin olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada düğünde silah sıkmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, önemli kişi haline geleceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada boş silah sıkmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments