Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı kişilerden kaçmak

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak aile hayatı içinde mutlu olunacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok daha iyi günler göreceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına delalettir.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada silahla kaçmak kendisine olan güvenin artacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahtan kaçmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, son model arabaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlardan kaçmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahlı birinden kaçmak hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments