Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahtan kaçmak

Rüyada silahtan kaçmak

Rüyada silahtan kaçmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Rüyada silahtan kaçmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın her alanda sizi en iyi şekilde desteklediğine tanık olabilirsiniz.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla kaçmak iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak kaçmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak işlerinin yolunda gideceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, insanlarla arasının açılacağına delalettir.

Rüyada silahtan kaçmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı birinden kaçmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere yorulur.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak moralin bozulacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments