Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalettir.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, insanları sakinleştireceğine yorulur.

Rüyada çatıdan kaçmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışmaya girdiğini görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına tabir olunur.

Rüyada silah çatışması görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, onlardan taraf hayır göreceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatıştığını görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına delalet eder.

Rüyada silahlı çatışmaya girmek kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada silahlarla çatışma görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments