Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kaçmak

Rüyada silahla kaçmak

Rüyada silahla kaçmak sıkıntılarının günden güne artacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla kaçmak gördüyseniz:

  • Diplomatik davranmayı başarıp alttan alabilirseniz projenizi uygulamaya koyabilirsiniz.

Rüyada silahlardan kaçmak planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada silahlı birinden kaçmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine delalet eder.

Rüyada silahla kaçmak düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına işarettir.

Rüyada silahtan kaçmak çok daha büyük işlere gireceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, sürekli tartışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments