Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı birilerinden kaçmak

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak varolan sorunlarının sona ereceğine, hem de zengin biri olacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birilerinden kaçmak çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli birilerinden kaçmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada uçarak birilerinden kaçmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerinden uçarak kaçmak genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine inanılır.

Rüyada hep birilerinden kaçmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments