Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı birinden kaçmak

Rüyada silahlı birinden kaçmak

Rüyada silahlı birinden kaçmak maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada silahlardan kaçmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahtan kaçmak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işarettir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak çok hayırlı günler görüleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla kaçmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işarettir.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada silah görüp kaçmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments