Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlardan kaçmak

Rüyada silahlardan kaçmak

Rüyada silahlardan kaçmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, planlı ve programlı davranacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulur.

Rüyada silahlı birinden kaçmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah görüp kaçmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Rüyada silahlardan kaçmak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine yorulur.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla kaçmak arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments