Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli silahlı birinden kaçmak

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işinde en iyisi olacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, bol hayır duası alınacağına, hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Evde veya bir arkadaşlığınızda meydana gelecek değişiklikler sizi özgürleştirebilir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kendisine şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak uzun ve hayırlı bir ömre, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada silahtan kaçmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla kaçmak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına alamet eder.

Rüyada silah görüp kaçmak parasal ferahlığa çıkılacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada silahlı saldırıdan kaçmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, daha rahat bir nefes alacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments