Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı insanlardan kaçmak

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, konforunun artacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan uzak durun.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak yeni iş kollarına girileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet eder.

Rüyada silahla kaçmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli silahlı birinden kaçmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada silahlı kişilerden kaçmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments