Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Umulmadık iyi şans para getiriyor.

Rüyada silahla vurulmak kaçmak hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kalben çok rahat edileceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada vurulmaktan kaçmak işlerinin günden güne bozulacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşli silahla vurulmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, yaşamının uzun olacağına delalettir.

Rüyada göğsünden silahla vurulmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin silahla vurulduğunu görmek ticaretin açılacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla sırtından vurulmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendine döneceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments