Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı adamlardan kaçmak

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Rüyada silahlı adamlardan kaçmak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada silahla kaçmak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada silah görüp kaçmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahlardan kaçmak işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada silahlı birilerinden kaçmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahtan kaçmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, itibarın sarsılacağına, sağlığını geri kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments