Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahli askerler görmek

Rüyada silahli askerler görmek

Rüyada silahli askerler görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sonra kendi işini kuracağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına yorulur.

Rüyada silahli askerler gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek şans ve kısmet elde edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı asker olmak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, para kazanmaya, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerde silahını kaybetmek talihin yüzlerine güleceğine, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına delalettir.

Rüyada eli silahlı asker görmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, yokluk içine gireceğine, maddi açıdan nefes alınacağına işarettir.

Rüyada silahlı askere gitmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ve asker görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada asker ve silah görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments