Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ve asker görmek

Rüyada silah ve asker görmek

Rüyada silah ve asker görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Rüyada silah ve asker gördüyseniz:

  • Problemli bir durum kendi kendine iyileşebilir.

Rüyada asker silah görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada asker ve silah görmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı asker görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada asker silahı görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada silah asker görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahli askerler görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, ağız tadına kavuşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine delalettir.

Rüyada askerde silahını kaybetmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments