Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı askere gitmek

Rüyada silahlı askere gitmek

Rüyada silahlı askere gitmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, keyifli sohbetler edeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı askere gitmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada silahlı askere gitmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada silahli askerler görmek öz güveninin yerine geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı asker görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada asker ve silah görmek mal ve mülk sahibi olacağına, ileri gideceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada elinde silahlı asker görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerden silah almak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı asker olmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına inanılır.

Rüyada asker silahı görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments