Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı asker görmek

Rüyada silahlı asker görmek

Rüyada silahlı asker görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, ayıplanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı asker gördüyseniz:

  • Öfkeyle çözülemeyecek şeyler olumlu adımlar atılarak veya yavaş hareket edilerek çözülebilir.

Rüyada silahsız asker görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerden silah almak rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker silah görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahli askerler görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde silahlı asker görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker silahı görmek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerde silahını kaybetmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olmak ve silah görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments