Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerden silah almak

Rüyada askerden silah almak

Rüyada askerden silah almak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerden silah almak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada eli silahlı asker görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına inanılır.

Rüyada asker ve silah görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe delalet etmektedir.

Rüyada silah ve asker görmek dertlerin sonlanacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada askerden silah almak huzura ve rahata kavuşacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada elinde silahlı asker görmek iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada silahli askerler görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına işarettir.

Rüyada silahlı askere gitmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, umutlanacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada asker olmak ve silah görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments