Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olmak ve silah görmek

Rüyada asker olmak ve silah görmek

Rüyada asker olmak ve silah görmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve silah gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Rüyada silah asker görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, işlerin açılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada askerde silahını kaybetmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahli askerler görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada asker olmak ve silah görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine alamet eder.

Rüyada silahsız asker görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, borçların gittikçe artacağına delalet eder.

Rüyada elinde silahlı asker görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada asker ve silah görmek onun her zaman başında olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments