Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker silah görmek

Rüyada asker silah görmek

Rüyada asker silah görmek kimden akıl soracağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada asker silah gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz değişiklikler için girişimde bulunmalısınız.

Rüyada asker olmak ve silah görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, şansın kapanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eli silahlı asker görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elinde silahlı asker görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker silah görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, rızkının azalacağına, yeni kişilerle tanışacağına alamet eder.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, depresyona gireceğine işaret eder.

Rüyada silahlı askere gitmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işarettir.

Rüyada asker ve silah görmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine tabir olunur.

Rüyada silahsız asker görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments