Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah görüp kaçmak

Rüyada silah görüp kaçmak

Rüyada silah görüp kaçmak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, elinin kolunun bağlanacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, kara kara düşüneceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada silah görüp kaçmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bahtın açık olmasına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına işarettir.

Rüyada deprem görüp kaçmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulur.

Rüyada köpek görüp kaçmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sağlığın da bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ayı görüp kaçmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, borçlarının ödeneceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yılan görüp kaçmak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada silah görüp ateş etmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, onların önüne geçeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah görüp vurulmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments