Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, kolaylık sağlayacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu gördüyseniz:

  • Alışılmadık görüntünüzü paylaşmanız bir teklif almanıza neden olabilir.

Rüyada bir yakınının silahla vurulduğunu görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla başından vurulmak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada kendinin silahla vurulduğunu görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmak ölmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, büyük bir projeye girileceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulduğunu görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments