Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah la vurulmak

Rüyada silah la vurulmak

Rüyada silah la vurulmak çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet eder.

Rüyada silah la vurulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar özel yaşamınızı renklendirebilir.

Rüyada silah la vurulmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada silah la ateş etmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada la havle çekmek bolluk ve bereket yakalayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan la yemek yemek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lazca konuşmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulur.

Rüyada latince öğrenmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, işinde büyük başarılar alacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada lacoste görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada latince konuşmak kapanan bütün kapıların açılacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments