Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak kaçmak

Rüyada silahla vurulmak kaçmak

Rüyada silahla vurulmak kaçmak iç dünyanızın sakinleşeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulmak kaçmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulmak kaçmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada vurulmaktan kaçmak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, kazançlı işler yapacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada silahlan vurulmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, işinden ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla başından vurulduğunu görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işarettir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments