Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlan vurulmak

Rüyada silahlan vurulmak

Rüyada silahlan vurulmak zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, yeni bir semte taşınılacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlan vurulmak gördüyseniz:

  • Aslında saçma sapan olan bir sürü şey gereksiz yere zamanınızı alıp sizi bezdirebilir.

Rüyada başından silahla vurulmak işlerinin düzene gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalbinden silahla vurulmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken silahla vurulmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına yorulur.

Rüyada birisi tarafından silahla vurulmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla başından vurulmak güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada silah tarafından vurulmak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet etmektedir.

Rüyada silahla ayağından vurulmak kazancından başkalarına da vereceğine, nimetin ve kazancın artacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağından silahla vurulmak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments