Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulmaktan kaçmak

Rüyada vurulmaktan kaçmak

Rüyada vurulmaktan kaçmak doğru kararların alınacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, maddi yükünün artacağına işarettir.

Rüyada vurulmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların geri dönüşü harcanılan zamana veya enerjiye değmiyor olabilir.

Rüyada vurulmaktan kaçmak çok eğleneceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, elindeki malların gideceğine yorulur.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulmak kaçmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada tabancayla karnından vurulmak hastalıklarının iyileşeceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, günlerini hastanede geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet eder.

Rüyada bacakta vurulmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, zor günler geçirileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments