Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırttan silahla vurulmak

Rüyada sırttan silahla vurulmak

Rüyada sırttan silahla vurulmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, kişinin rahat edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada sırttan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Rüyada sırtından silahla vurulmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, gözyaşı döküleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek sevilen bir dostun geleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, hastalıkların şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada silahla sırtından vurulmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırttan silahla vurulmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, çalışmalarının artacağına alamet eder.

Rüyada sırtına vurulduğunu görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, işlerinin çok iyi olacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırttan vurulmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments