Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek

Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek

Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla birinin vurulduğunu gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada başından silahla vurulduğunu görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada silahla göğsünden vurulmak gülen gözlerin ışığının söneceğine, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya rivayet eder.

Rüyada boynundan silahla vurulmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yeni bir eve taşınacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada taramalı silahla vurulmak şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada başından silahla vurulmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments