Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına yorulur.

Rüyada ayaktan iğne vurulmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, gelecekte yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli iğne vurulmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

Rüyada boğazdan iğne vurulmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ayak bileğinden iğne vurulmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine alamet eder.

Rüyada dişine iğne vurulmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başından iğne vurulmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments