Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Rüyada silahla vurulmak istenmek çok mutlu olacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine inanılır.

Rüyada birilerinin silahla vurulduğunu görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ölmemek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, verimli olacak işler yapacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla birinin vurulduğunu görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, zinde kalacağına işaret eder.

Rüyada silahlan vurulmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada kendini silahla vurulmak maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments