Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak ölmemek

Rüyada silahla vurulmak ölmemek

Rüyada silahla vurulmak ölmemek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, gönül gözünün açılacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulmak ölmemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşınıza bazı modellerle gelebilirler.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret eder.

Rüyada abisi tarafından silahla vurulmak yeni bir araca sahip olunacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin silahla vurulduğunu görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kurtuluşa ereceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak istenmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada silahla elden vurulmak kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silahla vurulmak aralarından su sızmayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla bacağından vurulmak mutlu bir insan olunacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments