Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye gitmek ama görememek

Rüyada kabeye gitmek ama görememek

Rüyada kabeye gitmek ama görememek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek gördüyseniz:

  • tamamlamak rahatlamanızı sağlayabilir.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kabeye gidip görememek başarıya giden yolların açık olacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gidip kabeyi görememek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek kabeyi görememek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak prestij kazanacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kabeyi görememek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek evlilik yolunda engeller çıkacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments