Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnından silahla vurulmak

Rüyada karnından silahla vurulmak

Rüyada karnından silahla vurulmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada karnından silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Yanlış bir imaj oluşturma ya da farklı izlenim bırakma riskiniz var.

Rüyada silahla karnından vurulmak ama ölmemek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulduğunu görmek müşterilerinin çoğalacağına, zararların yakında telafi edileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla karnından vurulmak rahatının kaçacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnından silahla vurulmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin silahla vurulduğunu görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine yorulur.

Rüyada silah la vurulmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada baba tarafından silahla vurulmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments