Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla omuzdan vurulmak

Rüyada silahla omuzdan vurulmak

Rüyada silahla omuzdan vurulmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Rüyada omuzdan silahla vurulmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada silahla omuzdan vurulmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına alamet eder.

Rüyada silahla omuzundan vurulmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada omuzdan vurulduğunu görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına delalet eder.

Rüyada omuzdan vurulmak huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine yorulur.

Rüyada sağ omuzdan vurulmak yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada sırtından silahla vurulduğunu görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments