Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah görüp vurulmak

Rüyada silah görüp vurulmak

Rüyada silah görüp vurulmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ruhunun şifa bulacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, güzel günler için yaşayacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada silah görüp vurulmak gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Rüyada silah görüp vurulmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına işarettir.

Rüyada silah görüp kaçmak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulur.

Rüyada silah görüp ateş etmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada ayaktan silahla vurulmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada kendini silahla vurulmak elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada başkası tarafından silahla vurulduğunu görmek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments