Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kulağından vurulmak

Rüyada silahla kulağından vurulmak

Rüyada silahla kulağından vurulmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, kazancını artıracağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada silahla kulağından vurulmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşey önceden hesapladığınıza uymayabilir.

Rüyada silahla kulağından vurulmak orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kulağından vurulmak bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada silahla bacağından vurulmak borç ödemeye, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada topuğundan silahla vurulmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına işarettir.

Rüyada başkasının silahla vurulduğunu görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments