Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla sıkmak

Rüyada silahla sıkmak

Rüyada silahla sıkmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kazancının bol olacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada silahla sıkmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Rüyada silahla kafasına sıkmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada polise silah sıkmak hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, umutlarının yarım kalmayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada boş silah sıkmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada düğünde silah sıkmak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine inanılır.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak hak yolunu tutacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına yorulur.

Rüyada eve silah sıkmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işarettir.

Rüyada düşmana silah sıkmak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada yılana silah sıkmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments