Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde silah sıkmak

Rüyada düğünde silah sıkmak

Rüyada düğünde silah sıkmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, stresini atacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada düğünde silah sıkmak gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Rüyada düğünde silah sıkmak güç ve para kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işsizseniz işe gireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada silahla havaya sıkmak hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, çok mutlu edeceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada silahla sıkmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada köpeğe silah sıkmak uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kendine silah sıkmak çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, hayatının karışacağına, net bir bakış açısı kazanacağına delalet eder.

Rüyada polise silah sıkmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş silah sıkmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına yorulur.

Rüyada kafasına silah sıkmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments