Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana silah sıkmak

Rüyada düşmana silah sıkmak

Rüyada düşmana silah sıkmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, örnek insan olacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmana silah sıkmak gördüyseniz:

  • Eşitlik esasına dayalı ilişkiler kurmalısınız.

Rüyada düşmana silah sıkmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kazançlı bir adım atılacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet eder.

Rüyada düşmana kurşun sıkmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak ortak bir noktada bulaşamayacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının elini sıkmak bir sebeple çok zarar edeceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yoksul için zenginliğe işarettir.

Rüyada silahla havaya sıkmak hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments