Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana silah sıkmak

Rüyada yılana silah sıkmak

Rüyada yılana silah sıkmak işinden çıkarılacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada yılana silah sıkmak gördüyseniz:

  • Kararlar almadan önce kar zarar hesabını iyi yapmalısınız.

Rüyada yılana silah sıkmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, verilen sözlerin tutulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada silahla kafasına sıkmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Rüyada silahla havaya sıkmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah sıkmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına tabir olunur.

Rüyada birine silah sıkmak istediği herşeye ulaşabileceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak maddi imkanlarının çoğalacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, endişelerini silip atacağına işaret eder.

Rüyada düşmana silah sıkmak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Rüyada eve silah sıkmak yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments