Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve silah sıkmak

Rüyada eve silah sıkmak

Rüyada eve silah sıkmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, variyetinin her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada eve silah sıkmak gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Rüyada eve silah sıkmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine inanılır.

Rüyada düşmana silah sıkmak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalet eder.

Rüyada polise silah sıkmak iyilik ve hayır bulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla havaya sıkmak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, malının artacağına delalet eder.

Rüyada birine silah sıkmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, muradınıza ereceğinize, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş silah sıkmak işlerin bozulacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Rüyada köpeğe silah sıkmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, kalp kırıklığı olacağına delalet eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments