Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kafasına sıkmak

Rüyada silahla kafasına sıkmak

Rüyada silahla kafasına sıkmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kazancın daha da arttırılacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, neşeli zamanların yaşanacağına, yeni mallara sahip olacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak gördüyseniz:

  • Şanssız açıklamalar veya başlangıçlar yapmak üzere olan kişileri vazgeçmeleri için ikna etmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada kendi kafasına silah sıkmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi kafana silah sıkmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada kafasına silah sıkmak kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işaret eder.

Rüyada silahla kafasına sıkmak sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını sıkmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ömür boyu süreceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına sıkmak başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına alamet eder.

Rüyada kendi kafasına sıkmak adının kirletilmeye çalışılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafasına sıkmak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments