Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş silah sıkmak

Rüyada boş silah sıkmak

Rüyada boş silah sıkmak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada boş silah sıkmak gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Rüyada boş silah sıkmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğe silah sıkmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağına silah sıkmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada birine silah sıkmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada silahla kafasına sıkmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla havaya sıkmak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, problemlerini çözeceğine, neşeli bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kendine silah sıkmak hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, bazı ortaklıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada silah sıkmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments